O-I nieuwe leverancier Belgische 1 liter glazen waterfles

O-I nieuwe leverancier Belgische 1 liter glazen waterfles

Schiedam – Owens-Illinois, Inc. (NYSE: OI), ‘s werelds grootste producent van glasverpakkingen, is de nieuwe leverancier van de 1 liter glazen retourfles voor water van verschillende Belgische ondernemingen waaronder Haacht, Roman, Straal Bronnen, Evidel, Cristal Monopole, Brouwerij St-Jozef en Fructus. De introductie van deze waterfles is het resultaat van een unieke samenwerking tussen deze bedrijven. O-I werd gevraagd voor de aanpassing van het ontwerp en de productie van de nieuwe fles.

O-I gaf de waterfles een moderne, cleane uitstraling door een etiketvlak toe te voegen in het ontwerp, maar behield haar herkenbaarheid voor de Belgische markt.

Gerard Pille, Sales and Distribution Director O-I Benelux: “We konden dit bijzondere project realiseren door de combinatie van onze expertise met die van onze Belgische partner Gaasch Packaging. We zijn dan ook trots dat we onze naam kunnen verbinden aan deze watermerken.”

“O-I vulde perfect onze verwachtingen in als onze partner voor het ontwerp en de productie van de nieuwe retourfles”, vult Cedric De Bruyn, Account Manager bij Gaasch Packaging, aan. “In België bestaat er een lange traditie waarin water wordt verkocht in retourflessen waarbij tal van klanten dezelfde fles gebruiken. Dankzij de inzet van alle betrokken partijen is er voor water in glazen flessen nog een mooie toekomst weggelegd.”

Contacteer ons
Ilse Derijck Outsource Communications
Ilse Derijck Outsource Communications
Over O-I

Bij O-I Glass, Inc. (NYSE: OI) houden wij van glas, en we zijn er trots op dat we meer glas maken dan welke andere producent van glazen flessen en potten ter wereld dan ook. We tillen producten naar een hoger niveau door een duurzame verpakking te creëren die emoties oproept, merken in iconen te transformeren, en dagelijks boven onszelf uit te stijgen om zinvolle, magische momenten te creëren. We helpen voedings- en drankmerken zichzelf uit te drukken zodat ze een emotionele band met hun consumenten kunnen opbouwen. Ons wereldwijde hoofdkantoor bevindt zich in Perrysburg, Ohio (Verenigde Staten) en ons team van meer dan 27.500 medewerkers, werkzaam in 78 fabrieken verspreid over 23 landen, heeft in 2019 een omzet behaald van $6.7 miljard. We streven ernaar iets te maken ‘what matters’, om stap voor stap de wereld gezonder en mooier te maken. Ga voor meer informatie naar o-i.com.